HOE

Het speelveld waarin Leon jouw pad opent naar eigen inzichten en krachten is ‘voor het publiek’. Door jezelf letterlijk in het licht te zetten, kom je precies die dingen tegen die je nu nog verhinderen om volledig te stralen. Onder begeleiding van Leon en in een veilige sfeer kun je op jouw tijd en tempo jouw uniciteit on-derzoeken en daar stappen in zetten.

Eerst deelt Leon zijn ervaring en inzichten die aansluiten bij wat er op dat moment leeft. Daarna nodigt hij je uit om voor de groep te komen staan en daar vanuit een open hart te spreken. Kwetsbaar en dus echter dan hoe je je normaal presenteert voor mensen. Daar zitten alle lessen voor jou en de groep op dat moment in. We zijn niet voor niets nu bij elkaar.

Dit kan in kleine en in grote groepen, in het Nederlands en in het Engels en ook in een individueel traject.

De vormen waarin Leon nu opent:

Coach

In workshops, eenmalig of in een traject van mini-maal drie keer, kijk en werk je aan de impact die je hebt. Dat begint bij wie je werkelijk bent. Het is een zoektocht die je samen maakt en waarin je steeds bewuster wordt van wat je eigenlijk te bieden hebt. Al je ervaringen worden jouw unieke expertise. Na drie workshops sta je zelfverzekerd voor groepen en weet je wat jij de wereld te bieden hebt.

Referenties: Freo, Boskalis, DELA, Summa, Vegro, Athlon en OABLY.

Spreker

In een reis van minimaal een half en maximaal anderhalf uur neemt Leon je interactief mee naar je eigen gevoel. Hij maakt je bewust van hoe het werkt en wat je ermee kan. Als de mogelijkheid er is haalt hij iemand naar voren om te ervaren hoe het is om verbonden te blijven met je gevoel terwijl er naar je gekeken wordt. Die shift doet al zoveel. Het opent. Niet alleen degene voor de groep, maar de hele zaal.
Na een lezing heb je inzichten en een ervaring aan hoe bij jezelf te blijven onder druk. Je weet dan hoe je een prestatie-moment leuk kan en uitdagend te maken in plaats van een mogelijk falen.

Referenties: Freo, DPG Media, WIJ Eindhoven, en verschillende boekpresentaties.

Presentator

In deze rol verbind Leon de toeschouwers aan de personen om wie de show werkelijk gaat. In de rust van zijn vele ervaring ontspant de situatie en komt er ruimte voor plezier en humor. Dat allemaal zonder de ernst van de zaak te verliezen. Het is juist de verbinding van de lichtheid aan de impact die bepaalde onderwerpen met zich meedragen. Dit kan live, op camera of online.

Referenties: NOS, Philips, Rabobank, MTV, KPN, Omroep Brabant, Fontyss, Elkerliek Ziekenhuis en PINK/Orange en PSV.

Menu