Coach

Leon coacht groepen en één-op-één.
De kern van een groepsworkshop is ‘verbinding door te voelen’. Dat laat Leon iedereen ervaren door je voor de groep uit te nodigen. Die plek is Leons thuis geworden en onder zijn veilige begeleiding kan iedereen daar van het hoofd naar het gevoel en ervaren wat het effect daarvan is. De groep geniet daarvan mee.

Daarnaast kun je één-op-één met Leon verder. Hij is naast performer ook energetisch coach en werkt met opstellingen. Hij laat jou jouw thema’s echt aankijken en begeleidt het proces erdoorheen. Mits jij dat zelf wil. Alles begint bij jou en er wordt geen stap gezet die jij niet zelf neemt. Leon opent de connectie met jouw essentie waar jouw pad al voor je klaar ligt.

Coachen gaat over ‘zijn’ en niet over ‘doen’. Bewust worden van wat je doet en hoe je dat in stand houdt is het begin van verandering. Je maakt connectie met jezelf achter het gedrag en je wordt je bewust van wat je eigenlijk wil. Door bij je gevoel te blijven, bewuster te gaan ‘zijn’, verandert het ‘doen’. In coaching-sessies met Leon ga je dus weinig praten en veel voelen. Daar liggen alle antwoorden. Jouw antwoorden.

Dat kan eenmalig of in een traject van minimaal drie keer. Na afloop zijn jouw ervaringen jouw talenten geworden en sta je zelfverzekerder in het leven. Je bent je bewuster van wie jij werkelijk bent en wat je de wereld te bieden hebt.

Aanbevelingen >

Sfeerfoto - Nike schoenen

Sneakers

“Ik spaar sneakers. Niet de exclusieve maar gewoon alle sneaks die ik mooi vind. Eerst deed ik het gewoon totdat ik erachter kwam dat het een soort compensatie was omdat ik ze vroeger niet kreeg van mijn moeder. Vanaf dat moment mocht het niet meer van mezelf en heb ik de meeste verkocht. Nu is ‘het moeten’ ervan af en gun ik mezelf één paar per maand, mits ik ook een paar weet te verkopen. En soms verdien ik een paar extra, zoals deze omdat ze bij de de kleuren van de site passen.”

Logo Athlon Logo Boskalis Logo Oably Logo Summa Logo Vegro Logo Freo Logo Dela Logo Aon
Case

Ado onder zeventien

Coaching jeugdelftal ADO Den Haag

“Hij stapte naar voren tussen de benen van zijn teamgenoten door, die hem met een laag ‘heuh…’ een duw in de rug gaven. Zijn bijnaam was ‘de breker’ en hij mocht van mij, voor zijn matties, de bal gaan hooghouden. Met een grijns en een licht rood hoofd lukte het hem om de bal vier keer omhoog te tikken. Dat kan beter! Dus ik vroeg hem om met zijn ogen dicht naar zijn mooiste voetbalherinnering te gaan. “Een goal met een omhaal in Polen”. Hij kreeg een big smile en toen hij zijn ogen open deed straalde ze. Ik gaf een voorzet en hij hield de bal twaalf keer in de lucht. Zijn matties waren stil en hij liep als een held terug naar zijn plek.”

Ado onder zeventien
Enya van den Biggelaar
Enya van den Biggelaar
Aanbeveling

“Man man man, dit was een fantastische ervaring!”

Ondanks het de basiscursus is, was het absoluut verdiepend. Je gaat letterlijk naar de basis, namelijk naar jouw energie en emoties. Vanuit daar kun je (met de juiste vaardigheden) je publiek pas echt raken. Een unieke cursus waarbij diepere lagen worden aangeraakt. Je gaat jezelf “in de spotlight” tegenkomen, maar je krijgt ook direct handvatten hoe je daar anders mee om kan gaan. Leon geeft je een veilige en vertrouwde omgeving waarin je onder begeleiding mag ervaren en mag spelen met wat er is. Een echte aanrader voor iedereen die wil leren om zijn of haar plek in te nemen en te connecten met publiek of gewoon de mensen om je heen”.  

Aanbevelingen >