Coach

Leon coacht groepen en één-op-één als regisseur wanneer je werkt aan een voorstelling.
De kern van een groepsworkshop is ‘verbinding door te voelen’. Dat laat Leon iedereen ervaren door je voor de groep uit te nodigen. Die plek is Leons thuis geworden en onder zijn veilige begeleiding kan iedereen daar van het hoofd naar het gevoel en ervaren wat het effect daarvan is. De groep geniet daarvan mee.

Na jarenlange ervaring in het theater weet Leon als geen ander hoe je een voorstelling maakt. Leon werkt graag met je naar een show of presentatie die raakt. Zo bouwen jullie samen aan een life changing event voor jezelf en voor je publiek.

Coachen gaat over ‘zijn’ en niet over ‘doen’. Bewust worden van wat je doet en hoe je dat in stand houdt is het begin van verandering. Je maakt connectie met jezelf achter het gedrag en je wordt je bewust van wat je eigenlijk wil. Door bij je gevoel te blijven, bewuster te gaan ‘zijn’, verandert het ‘doen’. In coaching-sessies met Leon ga je dus weinig praten en veel voelen. Daar liggen alle antwoorden. Jouw antwoorden.

Dat kan eenmalig of in een traject van minimaal drie keer. Na afloop zijn jouw ervaringen jouw talenten geworden en sta je zelfverzekerder in het leven. Je bent je bewuster van wie jij werkelijk bent en wat je de wereld te bieden hebt.

Aanbevelingen >

Sfeerfoto - Nike schoenen

Sneakers

“Ik spaar sneakers. Niet de exclusieve maar gewoon alle sneaks die ik mooi vind. Eerst deed ik het gewoon totdat ik erachter kwam dat het een soort compensatie was omdat ik ze vroeger niet kreeg van mijn moeder. Vanaf dat moment mocht het niet meer van mezelf en heb ik de meeste verkocht. Nu is ‘het moeten’ ervan af en gun ik mezelf één paar per maand, mits ik ook een paar weet te verkopen. En soms verdien ik een paar extra, zoals deze omdat ze bij de de kleuren van de site passen.”

Logo Athlon Logo Boskalis Logo Oably Logo Summa Logo Vegro Logo Freo Logo Dela Logo Aon
Case

Falen op het Van Maerlant

Ze gaan een stuk schrijven over hun mooiste mislukking en of ik ze een workshop wil geven over ‘waarom falen goed en belangrijk is’. Ik bereid weinig voor, zeker nu, de mogelijkheid van fouten maken, moet nu voelbaar zijn. Het gaat over kwetsbaar zijn. Ik vraag de VWO-leerlingen veel, zij vertellen schoorvoetend. Ik deel één van mijn grootste afgang-momenten (van het podium geboe-t worden tijdens de boekpresentatie van Willem van Hanegem, live op TV) en ik voel dat er nog iets moet gebeuren wil het kwartje vallen. Ik vroeg een docent om haar mooiste mislukking te delen en ze vertelt over een mislukt huwelijk waar ze te lang in was gebleven. Voor de zekerheid, het geld. Het raakt, de leerlingen hadden haar nog nooit zo gezien. Ze loopt terug naar haar plek en in een impuls vraag ik haar terug voor de groep. Ik vraag haar naar de naam van haar ex. Ze slikt en noemt zijn naam. Nu wordt het voelbaar. Voor haar, voor iedereen en de kwetsbaarheid overheerst. Opeens is iedereen verbonden en voelen we dat het ok is. We zijn allemaal mensen en mensen maken fouten.