Spreker

Het thema kan variëren van ‘verbinding’ tot ‘humor’ en van ‘presteren’ tot ‘plezier’. Daarbinnen neemt Leon je mee in een interactieve reis van minimaal een half en maximaal anderhalf uur, naar je eigen gevoel. Hij maakt je bewust van hoe het werkt en wat je ermee kan. Als de mogelijkheid er is haalt hij iemand naar voren om te ervaren hoe het is om verbonden te blijven met het gevoel terwijl er naar je gekeken wordt. Die stap doet al zoveel. Het opent. Niet alleen degene voor de groep, maar alle kijkers.
Na een lezing weet je hoe je bij jezelf kan blijven onder druk. Je weet dan hoe je een prestatie-moment leuk en uitdagend kan maken, in plaats van dat de zenuwen de overhand nemen.

Aanbevelingen >

Leon’s grote prijzencircus

Leon spreekt voor alle ontslagen V&D medewerkers.

Bekijk meer

Case

V&D

De V&D was failiet, duizenden medewerkers op straat. Één daarvan vroeg mij iets voor hen te doen, om een beetje lucht en licht in hun leven te brengen. Ik ging gratis voor ze optreden en het werd meer een sessie over ‘hoe om te gaan met je gevoel’ dan een show. Midden in de voorstelling vroeg ik een dame die nog heel boos was om zich uit te spreken. Toen ze dat deed, verlichtte ze daarmee de hele zaal. Eigenlijk werd mijn verhaal, het verhaal van de zaal. Ik gaf alleen maar vorm en woorden aan het gevoel wat er heerstte.

Logo Boskalis Logo Oably Logo Summa Logo Freo Logo Dela Logo Aon Logo Athlon Logo Vegro