Presentator

Een presentator die ontspant, verbindt en laat lachen. Dat komt door Leons ruime ervaring van klein (diepte interviews) tot groot (veldspeaker in het Philips Stadion voor 35.000 mensen) en door zijn betrokken voorbereiding. Leon is het liefst zo snel mogelijk onderdeel van het proces naar een presentatie toe zodat hij het helemaal eigen kan maken en eventueel zijn inzichten kan delen.
Uiteindelijk betaalt zich dat ‘on stage’ uit, in een presentatie waarbij de toeschouwers helemaal betrokken worden en alle hoofdrollen in het juiste licht komen te staan. Dit kan live, op camera of online.

Aanbevelingen >

Referenties: NOS, Philips, Rabobank, MTV, KPN, Omroep Brabant, Fontyss, Elkerliek Ziekenhuis en PINK/Orange en PSV.

Marlies Kruizenga Eindredacteur NOS
Aanbeveling

Ogenschijnlijk zonder moeite

Leon is een presentator die - ogenschijnlijk zonder moeite - het beste uit zijn gasten weet te halen. Vol vertrouwen durfde ik hem ‘los’ te laten en dat ‘losse’ is ook zijn grootste kracht. Hij is oprecht geïnteresseerd in mensen, heeft een innemende uitstraling en is inhoudelijk sterk. Dat maakt hem heel fijn om mee samen te werken, maar bovenal een zeer veelzijdige en goede presentator." Aanbevelingen >
Logo PSV Logo Omroep Brabant
Case

...en ineens waren we echt samen

Het thema was eenzaamheid en hoe dat aan te pakken. De hele middag ging het al over anderen, vooral ouderen. Ik voelde dat er iets ontbrak en toen ik mocht spreken heb ik mijn oorspronkelijke idee laten varen en ben het gemis gaan benoemen. Vanzelf ben ik het over mijn eigen eenzaamheid gaan hebben. Het werd stil want de gevoelens kwamen dichterbij. En het mooie was dat we ineens echt samen waren, verbonden door hetzelfde gevoel. De eenzaamheid had ons samen gebracht. En vanuit daar maakten we de connectie met de ouderen.

Arthur Marres Uitvoerend producent
Aanbeveling

Altijd fijn om samen te mogen werken.

“Als TV producent heb ik veel met Leon gewerkt en altijd met heel veel plezier. Hij heeft de unieke gave om inhoud en verbinding met de kracht van humor samen te brengen. Of het nu de kijkers van Omroep Brabant, de ontslagen medewerkers van de V&D of het Koninklijk gezin is. Hij weet bij iedereen een lach op het gezicht te brengen zonder dat de boodschap verloren gaat. Leon bereid zich altijd erg goed voor. Is professioneel en voorkomend en is als creatieveling prima te sturen en te regisseren. Altijd fijn om met hem samen te mogen werken.”  

Aanbevelingen >